ponedeljek, 30. maj 2011

Banketne mize in mize za Catering

Zmeraj več gostincev širi svojo dejavnost na področje cateringa - ponudbo gostinskih storitev izven gostinskih prostorov. Catering je lahko zelo dobičkonosna dejavnost, v kolikor se delo primerno organizira, prav tako je catering lahko zelo pomembna marketinška pot za promoviranje svoje gostinske ponude, ki jo ponujate v svoji gostilni. Za uspešno izvajanje cateringa, vam v podjetju AG VEBO ponujamo vrhunske banketne mize Barbara.
Mize Barbara odlikuje lahkost, trpežnost in še cena miz je zelo primerna napram siceršnji ponudbi. Mize Barbara imajo plastično mizno ploščo različnih oblik: okrogle, kvadratne in pravokotne oblike, višina klasičnih miz je 74 cm.
Dimenzije okroglih miznih plošč, premeri kroga: 122 cm, 152 cm, 160 cm in 180 cm.
Banketne mize, Catering mize Barbara in voziček za prevoz miz
Banketna miza Barbara, stoli Tho net


Dimenzija kvadratne mizne ploše: 91 x 91 cm.

Dimenzije pravokotnih miznih plošč: 198 x 91 cm, 243 x 91 cm, 243 x 76 cm, 183 x 76 cm in 152 x 76 cm.
Pravokotna banketna miza Barbara
Transportni voziček za prevoz banketnih miz Barbara

Za vse vrste oziroma oblike miz Barbara ponujamo tudi transportne vozičke.
Mize Barbara imajo pod mizno ploščo zložljivo - kovinsko mizno podnožje, ki je prav tako zelo trpežno.
Kovinsko in zložljivo mizno podnožje za Banketne, Catering mize Barbara

Zelo pomembna lastnost miz Brabara je, da so mize zelo lahke in trpežne.
V ponudbi imamo tudi visoke - barske mize Barbara, z mizno ploščo premera 80 cm, višina mize 110 cm. Mizna plošča in podnožje se zloži v pokončen položaj in jih lahko zložimo tesno eno poleg druge, ko jih ne potrebujemo ali med transportom.

Za vse mize imamo v ponudbi tudi prte in nadprte, ki se izdelujejo po naročilu.
K omenjenim mizam vam lahko ponudimo tudi različne banketne stole Barbara, ki so narejeni prav tako kot mize iz trpežne plastike - sedišče in kovinskega ogrodja, ki je zložljivo. Tudi za stole imamo v ponudbi transportne vozičke. Enako kot za mize imamo tudi za stole Barbara v ponudbi prevleke - srajčke iz različnih vrst blaga.
Banketni stol Barbara

Banketni stol Barbara
Transportni voziček za stole Barbara

Za dodatne informacije in ponudbo nam pošljite povpraševanje na naš E-naslov ali pa nas pokličite na 080 35 00, 01 2568 467 ali 031 578 317.

www.vebo.si

Mize za gostinsko dejavnost, za vrt in interier

Mize za gostinsko dejavnost moramo prav tako kot stole poiskati med Contract linijami torej, kvaliteta mora biti primerna za poslovno rabo.
Poznamo dva tipa miz:
  • mize s centralno nogo kot je na primer naše mizno podnožje Nero ki ima litoželezni talni kvadrat 40x40 cm, lahko je na tleh tudi pravokotnik za večje mmizne plošče: Niko ali Duplo
Litoželezno mizno podnožje Nero za mizne plošče do 80x80 cm ali fi 80 cm   
Litoželezno mizno podnožje Niko, pravokotnik na tleh

Dvojno litoželezno mizno podnožje Duplo 

  • mize s štirimi nogami, kot je naša miza Vega, ki ima leseno mizno podnožje in leseno ali melamnin mizno ploščo.
Notranja miza Vega za gostinsko dejavnost, leseno mizno podnožje, lesena mizna plošča 80x80cm


Višina miz oz. miznega podnožja je približno 74 cm. Glede velikosti mizne plošče: od okrogle fi 60 cm do kvadratne mizne plošče ali pravokotne mizne plošče, različnih dimenzij. Dimenzijo mizne plošče moramo prilagoditi velikosti talnega kvadratza oz. pravokotnika, zaradi ustrezne stabilnosti mize.

www.vebo.si
Enhanced by Zemanta

nedelja, 29. maj 2011

Stoli za gostinsko dejavnost

Nakup opreme za poslovno dejavnost je pomemben del opremljanja gostinskega prostora. Za profesionalno uporabo moramo vedno sprejeti samo artikle, ki so namenjeni tovrstni rabi, saj nam to zagotavlja optimalno kvaliteto opreme in ne bomo čez pol leta že iskali novo opremo, ker nam bodo začeli stoli škripatii, majati, pletivo postane razcveteno - razhrahljano, barva ogrodja se lušči in podobno. Torej, gostinska dejavnost zahteva opremo za poslovno dejavnost in le to vam lahko ponudimo tudi pri nas.
Stol za Krpana :), Basano

Kako je s cenamo stolov za poslovno uporabo? Cene stolov za notranjo uporabo se začnejo pri slabih 30€ + ddv - stol Veneziano, ki ima močno in masivno leseno ogrodje in slamnto sedišče (lahko tudi leseno sedišče ali oblazinjeno sedišče). Nadalje lahko izbiramo stole z oblazinjenim sediščem in naslonom (umetno ali naravno usnje), cena tovrstbnih stolv (z umetnim usnjem) se giblje od ca. 50€ + ddv. Tudi ti stoli imajo močno leseno ogrodje in oblazinjeno sedišče in naslon.
Restavracijski stol Anton z zaokroženim hrbtnim naslonom
Nakladalni stoli Alex

Naj še dodam, da si lahko stranka izbere poljubno (no, skoraj) barvo ogrodja in barvo blazinjenja. Opisani stoli so večinoma izdelani v EU, kar zagotavlja hitro odzivnost in tudi EU standarde.

www.vebo.si
Enhanced by Zemanta