nedelja, 5. junij 2011

Ratan vrtni stoli in ratan vrtne mize za gostinsko dejavnost

Spoštovani gostinci, hotelirji, podjetniki. Za gostinsko dejavnost imamo v ponudbi vrtne stole in mize s tehno ratan pletivom. Stoli in mize imajo aluminijasto ogrodje, ki je močno varjeno in je ovito s kvalitetno vrvico -  umetni tehno ratan.  Naš tehno ratan je odporen na UV žarke in je zelo obstojen na zunanje poškodbe, prav tako je odporen na dež, sneg in na ostale vremenske vplive. Vrtni stoli - ratan so sorazmerno lahki, približno 3 kg, vsi stoli so nakladalni, nalagajo se do 8 stolov v višino, stoli imajo naslon za roke (držalo za roke), ki je ponavadi opleten z ratan vrvico, lahko pa naslon za roke ni opleten (stol Rebeka). V ponudbi imamo tudi stole brez naslona za roke.


Ratan stoli ZOFKA, z rokonaslonom, nakladalni stoli, črno pletivo
Nakladalni vrtni stol Rebeka z rokonaslonom, brez pletenja na rokonaslonu
Ratan stoli v bež barvi pletiva

Nakladalni vrtni stoli Zofija z rokonaslonom, temno rjavo pletivo



Mize ratan imajo za mizno ploščo kaljeno steklo. V ponudbi imamo naslednje dimenzije miznih plošč: 90 x 90cm, 160 x 90 cm in 220 x 100 cm ali okrogla miza fi 90 cm.


Vrtna miza Zofija mizna plčošča kaljeno steklo 90 x 90 cm

Vrtna miza Zofija z mizno ploščo 160 x 90 cm




Vsem, ki kupujete stole za gostinsko dejavnost, priporočamo nakup stolov in miz, ki so dejansko namenjeni poslovni rabi, saj se sicer rado zgodi, da boste prej kot v letu dni že iskali nove stole. V slovenskih trgovinah z vrtno opremo je velika ponudba poceni vrtnih stolov ampak večina je namenjena domači rabi in ne zdrži obremenitev v gostinski dejavnosti. Morate se zavedati, da so stoli v dejavnosti precej bolj obremenjeni, dnevno se jih lahko pospravlja, gostje so do opreme manj pozorni kot bi bili do svoje opreme....skratka, naši stoli vam zagotavljajo optimalno uporabnost in zmerno ceno, kar pa je v času sezone najpomembneje: stoli in mize so na zalogi in lahko jih boste skoraj vedno dokupili, tudi po en kos.
Poleg ratan stolov imamo v ponudbi tudi naslanjače (fotelje) enosede ali dvosede. Tudi ti artikli imajo enake lastnosti kot stoli.


Fotelj Vera
Vrtni fotelj Darwin
Vrtni fotelj Vera

Vrtni fotelj Kubo


Vrtni dvosed Darwin

Glede barv pletiva: v ponudbi imamo ratan pletivo v naslednjih barvah: temno rjava, črna, svetlo rjava (bež) in siva barva pletiva. Nekateri stoli so tudi v beli barvi pletiva.
Za dodatne informacije in naročilo nas kontaktirajte.

www.vebo.si


Enhanced by Zemanta

sreda, 1. junij 2011

Poslovni najem gostinske opreme

Novo, poslovna priložnost za vaše gostinsko podjetje! 

Letos smo za naše stranke oblikovali dodatno ponudbo, poslovni najem gostinske opreme ali operatvivni lizing.
V kolikor se odločite za poslovni najem, vam omogočamo, da le to lahko storite brez finančnega pologa in na dobo od enega leta do pet let, odvisno od bonitete vašega podjetja.
Kako poteka postopek? 
Najprej z nami oblikujete ponudbo stolov in miz. Ko uskladimo ponudbo, le to posredujemo v presojo najemodajalcu (lizingodajalcu) in najkasneje naslednji delovni dan že prejmete odgovor ali najemodajalca glede odobritve poslovnega najema. Pri presoji najemodajalca so pomembni naslednji parametri:
  • plačilni indeks mora biti na ustreznem nivoju
  • v preteklih letih ne sme biti blokad transakcijskega računa
  • ustrezen trend v bilanci...
Najemodajalec potrebuje za odločitev -  bilance podjetja, ki jih načeloma pregleda na portalu AJPES, po potrebi pa mora podjetje - prosilec izstaviti vmesno bilanco za tekoče poslovno leto. V kolikor je odgovor najemodajalca pozitiven, vam najemodajalec v podpis pošlje pogodbo in ostale listine in z naše strani boste po izvedbi pogojev prejeli izbrane stole in mize iz naše ponudbe. Podpis pogodbe mora biti opravljen pred odgovorno osebo najemodajalca ali pa morate podpis na pogodbi overiti na Upravni enoti ali pri notarju!

Več o poslovnem najemu gostinske opreme najdete tukaj.


AG VEBO d.o.o.
T: 01 2568 467
E: info@vebo.si

W: www.vebo.si




Enhanced by Zemanta