nedelja, 20. november 2011

Rabljena gostinska oprema

Rabljena gostinska oprema VEBO

Ali prodajate rabljeno gostinsko opremo: stole, mize, točilni pult, igralna vatomate, hladilne naprave, termo naprave, rabljeno blagajno,.....?
Na naši spletni strani vebo.si vam omogočamo, da brezplačno objavimo vašo ponudbo in poleg dodamo vaše kontakte in vas bodo potencialni kupci neposredno kontaktirali, najhitrejša in najcenejša pot k prodaji rabljene gostinske opreme.
Kaj morate storitii, da objavvimo oglas na naši spletni strani?
Fotografirajte vaše artikle, ki jih želite prodati.
Pošljite nam kratek opis prodajnih artiklov in ne pozabite dodati vaših kontaktov (gsm in e naslov).
Ostalo prepustite nam!


sobota, 12. november 2011

Zložljivi stoli za catering, bankete, prireditve ...

V ponudbi imamo zložljive stole za poslovno dejavnost: stoli Norman - zložljivi stoli Barbara. Zložljivi stoli Barbara so zelo kvalitetni artikli, imajo močno zložljivo kovinsko ogrodje in močno plastično sedišče ter naslon. Zložljivi stol Barbara je oblikovan zelo ergonomično in omogoča prijetno in dolgotrajno sedenje. V ponudbi je več vrst zložljivih stolov, ki se medsebojno razlikujejo po debelini ogrodja stola in po sedišču in naslonu. Najbolj priporočamo stol Norman - Zložljiv stol Barbara, ki ima najmočnejše sestavne dele in je cenovno zelo ugoden glede na kvaliteto stola.
Zložljiv stol Barbara

Banketni stol Barbara

Transportni voziček za zložljive stole Barbara


Stoli Barbara se lahko uporabljajo tako v zaprtih prostorih kot tudi zunaj- na vrtu.

Za banketne stole Barbara imamo v ponudbi tudi transportne kovinske vozičke, kar omogoča lažje in urejeno poslovanje. Na kovinski voziček lahko naložite 27 zložljivih stolov Norman - Zložljivi stol Barbara. V ponudbi imamo tudi kvalitetne srajčke za stole, v različnih barvah: beli, črni, bež, sivi, bordo rdeči in v modri barvi.
Oprema za bankete


Tehnični opis zložljivega stola Norman - Zložljiv stol Barbara: višina stola 85 cm, talna dimenzija stola 47 x 54 cm, teža stola 5,1 kg, dovoljena max. obremenitev stola 225 kg.

AG VEBO d.o.o.
T: 01 2568 467
E: info@vebo.si
W: www.vebo.si