četrtek, 15. december 2011

Električni grelci Burda

Vrtni grelci Burda v AKCIJI!

V ponudbi imamo zelo kvalitetne in profesionalne električne grelce Burda s kratkovalovnimi infra sevali. Električni infra grelci so izdelani v EU in imajo pridobljene ustrezne certifikate za uporabo na javnih površinah.

Vsi električni grelci imajo ustrezno zaščito pred vlago, nekateri električni grelci imajo možnost delovanja celo v vodi na do 1 m globine - Burda term IP67
Infra grelci Burda imajo veliko tehničnih in oblikovalskih unikatnih rešitev, kar jih uvršča v sam vrh tehnično in oblikovno dodelanih izdelkov. Grelci Burda imajo kvalitetna aluminijasta ogrodja v različnih barvah, prednji del grelcev ni zaprt s steklom, kar omogoča optimalno hlajenje infra sevala in s tem zelo dolgo življensko dobo seval - do 5000 ur. Namesto stekla na sprednji strani imajo grelci Burda ustrezno aluminijasto zaščito.
Naj še poudarimo, da so električni grelci Burda opremljeni z infra sevali kratkega vala, kar pomeni, da se žarki, ki jih oddajajo sevala ne sprostijo s svojo toploto v ozračje ampak se infra žarki sprostijo šele takrat, ko zadanejo ob gostejši element od zraka, npr. ob človeka. To pomeni, da so infra grelci Burda zelo učinkoviti in delujejo na 92% izkoristku!
Električni infra grelci Burda se lahko montirajo na stene poslopij ali pa se montirajo na stojala Burda, po dva ali tri ali po štiri grelce. Stojala Burda so zelo kompaktna, profesionalno izdelana in varna za jvno uporabo!
Ob nakupu grelcev Burda vam lahko ponudimo tudi montažo grelcev in svetovanje za pravilno - optimalno postavitev grelcev na vašem gostinskem vrtu.
V družbi AG VEBO imamo vseskozi tudi akcijske ponudbe grelcev in vam bomo z veseljem ponudili najboljšo rešitev za vaš gostinski vrt.
V pripravi imamo tudi zanimivo ponudbo grelcev in hladilnih naprav v enem - grelec za zimsko ogrevanje in hladilni sistem za vroče poletne dni, vse v enem! Ponudba grelno - hladilnih artiklov sledi naknadno.

Za dodatne informacije in našo ponudbo nas lahko kadarkoli kontaktirate!

Kolektiv AG VEBO d.o.o.

Električni grelci Term 2000 IP67
Stopjalo Tower
Infra grelec Burda Smart IP24

Za ponudbo vrtnih grelcev Burda nam pošljite povpraševanje. Vabljeni na našo podstran o vrtnih grelcih za gostinstvo, tukaj.
AG VEBO d.o.o.
T: 01 2568 467
E: info@vebo.si
W: www.vebo.si