nedelja, 15. april 2012

Rabljena gostinska oprema

Rabljena gostinska oprema
Gostinci in hotelirji se pri svojem delu srečujejo tudi s trenutkom, ko je treba opremo posodobiti, zamenjati z novo gostinsko opremo in ponuditi svojim gostom nov obraz lokala. Postavlja se vprašanje, kam s staro gostinsko opremo? Nič lažjega od sedaj naprej, na portalu AG VEBO vam brezplačno objavimo vaš oglas za rabljeno gostinsko opremo in v kratkem boste našli kupca. Kaj storiti? Poslikajte rabljeno gostinsko opremo in nam pošljite:

  1. fotografije na naš e naslov info@vebo.si
  2. opis gostinske opreme,
  3. ceno in 
  4. vaš kontakt (gsm). 

Mi bomo objavili vaš oglas na našem portalu Rabljena gostinska oprema in prodaja se bo začela, brez provizij in brez stroškov! Vabljeni.
Kolektiv AG VEBO

AG VEBO d.o.o.
T: 01 2568 467
E: info@vebo.si
W: www.vebo.si



Gostinska oprema VEBO

nedelja, 8. april 2012

Sedežne blazine za gostinstvo

Spoštovani gostinci in hotelirji. V družbi AG VEBO vam ponujamo kvalitetne in estetske sedežne blazine za stole, sete, ležalnike in prte za mize. Naše sedežne blazine so iz trpežnih tkanin, pralne, všite imajo zadrge, da lahko slečete blazino in operete samo blago brez polnila. Naše sedežne blazine so opremljene z ježki za pritrjevanje na stol. V kolikor boste pri nas kupili tudi vrtne stole ali set, vam bomo najlaže izdelali krojene sedežne blazine, v kolikor ste stol ali vrtni set kupili drugje, bomo z vaše strani potrebovali natančen izris stola ali pa celo vzorec stola, kar omogoča izdelavo prav oblikovane blazine. Skratka, samo nakjboljše naj bo dovolj dobro za vaš posel. Vabljeni na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate vzorce blaga, ali pa nas obiščite v razstavnem prostoru na Tržaški cesti 133 v Ljubljani. Naj še enkrat poudarimo, da poslujemo samo s poslovnimi subjekti - B2B, hvala za razumevanje.
Kolektiv AG VEBO d.o.o.



sobota, 7. april 2012

Vrtni stoli z železnim ogrodjem ter z lesenim sediščem in hrbtnim naslonom

NOVO  v naši ponudbi stolov in miz za gostinsko dejavnost! V ponudbi imamo pestro izbiro vrtnih stolov za gostinstvo, ki imajo zložljivo ogrodje iz železa, zaščiteno s cinkanjem proti rjavenju in z lesenimi letvicami v sedišču in naslonu stola. Ogrodje stole je zelo trpežno, barvano na antracit barvo ali na zeleno barvo, po želji. Ogrodje stola je zaščiteno proti rjavenju z vročim cinkanjem in barvo. Sedišče stola in naslon stola je obložen z lesenimi letvicami iz akacijevega lesa, oljeno in barvanom, kar omogoča dolgo življensko dobo lesa, ogrodje stola pa je tako in tako uporabno desetletja. Vabljeni na našo spletno stran, kjer so predstavljeni vrtni stoli. Poleg omenjenih vrtnih stolov imamo v ponudbi tudi vrtne mize v enakem slogu, kot omenjeni stoli. Vrtne mize za gostinstvo imajo železno ogrodje, ki je zložljivo, mizna plošča je iz akacijevih letvic, oljena in barvana. Dimenzije miznih plošč: 120 x 80 cm ali 80 x 80 cm ali krog 70 cm, za več dimenzij nas kontaktirajte.
Spoštovani gostinci! Za dodatne informacije obiščite našo spletno stran www.vebo.si ali pa nas obiščite v našem razstavnem prostoru na Tržaški cesti 133 v Ljubljani, prosimo za predhodno najavo na brezplačno telefonsko številko 080 35 00, vsaj 0,5 ure pred vašim prihodom, hvala.

Visoka - barska miza Oktober, zložljiva, železno ogrodje, lesena mizna plošča Fi 70 cm

Visoka - barska miza Oktober, zložljiva, železno ogrodje, lesena mizna plošča Fi 70 cm

Zložljiv vrtni stol Oktober ima železno ogrodje in lesene letvice v sedišču in v hrbtnem naslonu

Zložljiva vrtna miza Lon 120 x 80 cm ali 80 x 80 cm

Zložljiv vrtni stol Verona ima železno ogrodje in lesene letvice v hrbtnem naslonu in na sedišču

Zložljiv vrtni stol Verona brez rokonaslona ima železno ogrodje in lesene letvice v hrbtnem naslonu in na sedišču
Zložljiv vrtni stol Lon ima železno ogrodje in lesene letvice v hrbtnem naslonu in na sedišču

Zložljiv vrtni stol Lon ima železno ogrodje in lesene letvice v hrbtnem naslonu in na sedišču