torek, 9. oktober 2012

Nakupi na obroke

Spoštovani Gostinci!
Ker je gospodarska situacija v Sloveniji zelo dinamična in nepredvidljiva za večino podjetnikov, smo za ambiciozne in prodorne podjetnike uvedli možnost, da iz ekonomske krize naredite ekonomski uspeh - zgodbo o uspehu.
Se sprašujete kako? Poleg lizinga poslovne opreme o katerem pišemo tukaj in tukaj, je naslednja možnost plačilo psolovne opreme na obroke.
Ena od poti k uspehu je prav gotovo nova, lepa in funkcionalna oprema v vašem gostinskem lokalu. In da ne boste zapravljali vaše gotovine, smo vam pripravili možnost plačila na obroke, do 12 mesečnih obrokov, brez obresti in brez stroškov odobritve!
Opis Nakupa na obroke: za nakup na obroke potrebujete naslednje NLB plačilne kartice:

  • Karanta (ne velja za posojilni kartici)
  • Visa in
  • MasterCard
Za odobritev plačila na obroke potrebujete na zgoraj omenjenih plačilnih karticah prost limit in plačilo na obroke je urejeno.

Skratka, izberite si
poslovno opremo iz naše ponudbe, mi vam bomo pripravili ugodno ponudbo in s pomočjo plačilne kartice in limita boste imeli poslovno opremo na 12 obrokov!
Vabljeni v naš razstavni prostor na Tržaški cesti 133 v Ljubljani ali na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate našo ponudbo.


 

AG VEBO d.o.o.
T: 01 2568 467
E: info@vebo.si
W: www.vebo.si