nedelja, 29. maj 2011

Stoli za gostinsko dejavnost

Nakup opreme za poslovno dejavnost je pomemben del opremljanja gostinskega prostora. Za profesionalno uporabo moramo vedno sprejeti samo artikle, ki so namenjeni tovrstni rabi, saj nam to zagotavlja optimalno kvaliteto opreme in ne bomo čez pol leta že iskali novo opremo, ker nam bodo začeli stoli škripatii, majati, pletivo postane razcveteno - razhrahljano, barva ogrodja se lušči in podobno. Torej, gostinska dejavnost zahteva opremo za poslovno dejavnost in le to vam lahko ponudimo tudi pri nas.
Stol za Krpana :), Basano

Kako je s cenamo stolov za poslovno uporabo? Cene stolov za notranjo uporabo se začnejo pri slabih 30€ + ddv - stol Veneziano, ki ima močno in masivno leseno ogrodje in slamnto sedišče (lahko tudi leseno sedišče ali oblazinjeno sedišče). Nadalje lahko izbiramo stole z oblazinjenim sediščem in naslonom (umetno ali naravno usnje), cena tovrstbnih stolv (z umetnim usnjem) se giblje od ca. 50€ + ddv. Tudi ti stoli imajo močno leseno ogrodje in oblazinjeno sedišče in naslon.
Restavracijski stol Anton z zaokroženim hrbtnim naslonom
Nakladalni stoli Alex

Naj še dodam, da si lahko stranka izbere poljubno (no, skoraj) barvo ogrodja in barvo blazinjenja. Opisani stoli so večinoma izdelani v EU, kar zagotavlja hitro odzivnost in tudi EU standarde.

www.vebo.si
Enhanced by Zemanta

Ni komentarjev:

Objavite komentar