sreda, 1. junij 2011

Poslovni najem gostinske opreme

Novo, poslovna priložnost za vaše gostinsko podjetje! 

Letos smo za naše stranke oblikovali dodatno ponudbo, poslovni najem gostinske opreme ali operatvivni lizing.
V kolikor se odločite za poslovni najem, vam omogočamo, da le to lahko storite brez finančnega pologa in na dobo od enega leta do pet let, odvisno od bonitete vašega podjetja.
Kako poteka postopek? 
Najprej z nami oblikujete ponudbo stolov in miz. Ko uskladimo ponudbo, le to posredujemo v presojo najemodajalcu (lizingodajalcu) in najkasneje naslednji delovni dan že prejmete odgovor ali najemodajalca glede odobritve poslovnega najema. Pri presoji najemodajalca so pomembni naslednji parametri:
  • plačilni indeks mora biti na ustreznem nivoju
  • v preteklih letih ne sme biti blokad transakcijskega računa
  • ustrezen trend v bilanci...
Najemodajalec potrebuje za odločitev -  bilance podjetja, ki jih načeloma pregleda na portalu AJPES, po potrebi pa mora podjetje - prosilec izstaviti vmesno bilanco za tekoče poslovno leto. V kolikor je odgovor najemodajalca pozitiven, vam najemodajalec v podpis pošlje pogodbo in ostale listine in z naše strani boste po izvedbi pogojev prejeli izbrane stole in mize iz naše ponudbe. Podpis pogodbe mora biti opravljen pred odgovorno osebo najemodajalca ali pa morate podpis na pogodbi overiti na Upravni enoti ali pri notarju!

Več o poslovnem najemu gostinske opreme najdete tukaj.


AG VEBO d.o.o.
T: 01 2568 467
E: info@vebo.si

W: www.vebo.si




Enhanced by Zemanta

2 komentarja:

  1. gostinska oprema, stoli za gostinstvo, gostinske mize, ratan stoli in ratan mize, vrtna oprema

    OdgovoriIzbriši
  2. smo zadevo-lizing sprobali in moramp riznati da so nam zelo hitro porsredovali odgovor in vse informacije, lizing smo tudi sprejeli, zaenkrat vse ok.

    OdgovoriIzbriši