nedelja, 22. junij 2014

Gostinski stoli in gostinske mize VEBO

Gostinska dejavnost v Sloveniji je v zavidljivem položaju v nasprotju z ostalimi dejavnostmi. Turizem v Sloveniji raste cca 5% in je vsako leto pomembnejši gospodarski dejavnik. Za uspešno delo v turrizmu, v našem primeru v gostinstvu, potrebujete profesionalno gostinsko opremo, tudi vrtne stole in notranje stole ter vrtne mize in notranje mize. Gostinska oprema VEBO ponuja trajnost, kvaliteto in cenovno ugodno ponudbo gostinskih stolov in miz. V naši ponudbi so nakladalni vrtni stoli iz tehno ratana, kovinski stoli, ki so zložljivi, leseni stoli in ostali modeli vrtnih stolov. Za ponudbo vrtnih stolov nas kontaktirajte preko naše spletne strani www.vebo.si in zahtevajte najugodnejšo ponudbo gostinskih stolov in gostinskih miz. Vrtni in notranji stoli so del naše profesije, kontaktirajte nas za dodatne informacije.




Vrtne mize VEBO so različnih modelov, različnih dimenzij in iz različnih materialov. V ponudbi imamo različna litoželezna mizna podnožja, aluminijasta mizna podnožja, vse iz lastne proizvodnje. Za vrtne mize imamo v ponudbi Topalit mizne plošče in Werzalit mizne plošče, ki so odporne na vremenske vplive, različnih dimenzij- od okroglih s premerom 60 cm in od kvadratnih 60 x 60 cm naprej. V stqlni ponudbi imamo predvsem Topalit mizne plošče, vzorce miznih plošč Toplit si oglejte tukaj.
Za notranje mize prav takomlahko uporabite litoželezna mizna podnožja in uporabite ultrapas mizne plošče. Ultrapas mizne plošče izdelujemo po naročilu in so zelo kvalitetne in cenovno dostopne. Za ponudbo miznih plošč iz ultrpapasa nas kontaktirajte preko naše spletne strani www.vebo.si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar